Известие

Collapse
No announcement yet.

Скрибуцане от корите на вратите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от XaBu4ko Покажи съобщение
    Аз гумите на вратите след всяко миене ги пръскам със спецален силиконов спрей....

Жабката я оправих много лесно...... - Там където са каналите за затваряне ( които бяха износени ) навих от външната им страна по една видичка ( много къса самонарезка беше ) така че главата на видата да компенсира износването на канала.... И резултата беше зашеметяващ.

И корите след като ги уплътних с ватичка направо заспа...

Имах и един шум отзад ( някакво дрънчене от бас касите ) и там малко ватичка, притягане и колата влезе в режим СТЕЛТ

Колегата Доко я кара преди да я продам... Ако искайте го питайте няма ни скръц ни пук.....
    Вълшебник.......ше вземе да накараш колегата да си спретне и една изолация за зимата.....с тая вата....или стиадурче, като за панелките
    Last edited by Бобби; d.m.y г., 08:34.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщение
      Колега, къде по-точно я слагаш тази вата? Откъде мога да си купя вата. Мерси за помощта.
      Ами аз си правя тонколони... Любителски изпълнения и си купувам ватата и облицовката от един магазин за озвучителна техника.... Та просто имах останала и реших да пробвам, а то взе че стана....

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
      Айде бе !!! Ти да не си фокусник бе колега. Кажи колко искаш да ми направиш тоз фокус и на моята?
      Колега просто като свалих кората, особенно на дясната врата си личеше къде се е суркало за боята, и там малко лепилце, ватичка и стаба Бижу....
      Между другото при мен най-много се беше протрило точно по ръбовете на кората.... Е малко си личи там ама ако не се загледаш не се забелязва.....

Ако имаш път към Бургас обади се и за 1-2 часа си готов..... А пък напиването от теб ....

Все пак първата ми кола беше Рено 1.6 Дизел.... Там направо се специализирах по обезшумяване, защото на празен ход имаше повечко вибрации и все едно колата се разпада ......
      Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
      Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
      Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Същия проблем и при мене..
        !!
        Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Working...
        X