If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз гумите на вратите след всяко миене ги пръскам със спецален силиконов спрей....
Жабката я оправих много лесно...... - Там където са каналите за затваряне ( които бяха износени ) навих от външната им страна по една видичка ( много къса самонарезка беше ) така че главата на видата да компенсира износването на канала.... И резултата беше зашеметяващ.
И корите след като ги уплътних с ватичка направо заспа...
Имах и един шум отзад ( някакво дрънчене от бас касите ) и там малко ватичка, притягане и колата влезе в режим СТЕЛТ
Колегата Доко я кара преди да я продам... Ако искайте го питайте няма ни скръц ни пук.....
Вълшебник.......ше вземе да накараш колегата да си спретне и една изолация за зимата.....с тая вата....или стиадурче, като за панелките
Колега, къде по-точно я слагаш тази вата? Откъде мога да си купя вата. Мерси за помощта.
Ами аз си правя тонколони... Любителски изпълнения и си купувам ватата и облицовката от един магазин за озвучителна техника.... Та просто имах останала и реших да пробвам, а то взе че стана....
Айде бе !!! Ти да не си фокусник бе колега. Кажи колко искаш да ми направиш тоз фокус и на моята?
Колега просто като свалих кората, особенно на дясната врата си личеше къде се е суркало за боята, и там малко лепилце, ватичка и стаба Бижу....
Между другото при мен най-много се беше протрило точно по ръбовете на кората.... Е малко си личи там ама ако не се загледаш не се забелязва.....
Ако имаш път към Бургас обади се и за 1-2 часа си готов..... А пък напиването от теб ....
Все пак първата ми кола беше Рено 1.6 Дизел.... Там направо се специализирах по обезшумяване, защото на празен ход имаше повечко вибрации и все едно колата се разпада ......
Comment